Merken

Ricoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement oplossingen. Naast onze hoogwaardige multifunctionals en printers bieden we duurzame oplossingen op het gebied van documentbeheer. Oplossingen die gericht zijn op het optimaliseren van informatiestromen binnen en tussen organisaties. Dat doen we met inzet en passie, zowel voor multinationals als voor lokale bedrijven. Het doel is steeds hetzelfde: organisaties efficiënter, duurzamer en productiever laten werken.

Al ruim een halve eeuw is Xerox toonaangevend op het gebied van documenttechnologie en -diensten. Xerox blijft doorbouwen op hun uitgebreide staat van dienst op het gebied van innovatie. Dankzij de verwerving van Affiliated Computer Services zijn ze nu wereldwijd marktleider voor business process management en documentbeheer, waarbij zij wereldwijd hun diensten kunnen aanbieden op het gebied van declaratieverwerking en geautomatiseerde tol transactie tot klantenservicecenters en HR Benefits Management

Inmiddels bestaat het Italiaanse Olivetti meer dan 100 jaar! Het bedrijf werd opgericht in 1908 door Camillo Olivetti met als doel het fabriceren van schrijfmachines. Er werd een fabriek gebouwd in het dal bij Ivrea aan de voet van de Italiaanse Alpen. Reeds na enkele jaren werd Olivetti een van de meest toonaangevende fabrikanten van schrijfmachines ter wereld, waarbij design een belangrijke plaats in nam. Nu, zo’n 100 jaar later, is er natuurlijk heel wat veranderd, maar het doel van de schrijfmachines te weten: het doorgeven van informatie, is nu nog steeds van toepassing. Het huidige productenprogramma is zeer breed en bestaat onder meer uit, printers, multifunctionals, faxen, kassa’s, computers, tablets, whiteboards en rekenmachines.